Skip to main content
Lebbeke: 052/411.411 Sint-Niklaas: 03/776.12.94

Verzekeringen Zelfstandigen en Bedrijven

Zorgeloos ondernemen

Als ondernemer wilt u zich kunnen focussen op uw bedrijf, zonder zorgen over onvoorziene gebeurtenissen. Zakelijke verzekeringen bieden u de zekerheid dat u in geval van nood niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Onze verzekeringen

Wij bieden een breed scala aan zakelijke verzekeringen aan, die zich richten op verschillende risico's. De meest voorkomende zakelijke verzekeringen zijn:

    • Schadeverzekeringen: Deze verzekeringen dekken schade aan uw bedrijfspand, inventaris, voertuigen en andere bezittingen.
    • Aansprakelijkheidsverzekeringen: Deze verzekeringen dekken schade die u veroorzaakt aan anderen, bijvoorbeeld aan klanten, werknemers of derden.
    • Personeelsverzekeringen: Deze verzekeringen dekken de kosten van ziekte, arbeidsongeschiktheid en andere gebeurtenissen die van invloed zijn op uw personeel.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u goed wordt geholpen. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar om u te adviseren over de juiste verzekeringen voor uw situatie. Ook kunnen zij u helpen bij het afsluiten van een verzekering.