Bestuurdersverzekering

Wanneer u zelf een ongeval veroorzaakt en u raakt gewond dekt de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid niet de kosten. Met de verkeerspolis bestuurder bent u ook verzekerd wanneer u onverhoopt het ongeval veroorzaakt.

Dekking

Als bestuurder wordt u altijd schadeloos gesteld. Dit geldt ook voor uw gezinsleden. Het voertuig hoeft niet uw eigendom te zijn. Uw gezinsleden en u zelf zijn ook verzekerd bij gebruik van een bromfiets of een fiets, als passagier van het openbaar vervoer of als voetganger.

Er wordt schadevergoeding uitgekeerd bij:

  • Verwonding (medische kosten);
  • Werkonbekwaamheid;
  • Blijvende invaliditeit;

Wanneer u verpleegkundige zorg nodig heeft, inkomensverlies lijdt, aanpassing van woning of voertuig of hulp in de huishouding nodig heeft enz., regelen wij dit voor u. Bij onduidelijkheid over de aansprakelijkheid ontvangt u een voorlopige schadevergoeding.

Premie

Naast de verzekering verkeerspolis bestuurder zijn er nog mogelijkheden om uit te breiden met bijvoorbeeld bestuurder van een motorfiets. Verder zijn er nog extra optionele dekkingen voor passagiers.

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.